Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Zaragoza

    Sevimli Tarihi Şehir Zaragoza Zaragoza, İspanya'nın kuzeydoğu bölgesinde, dağlarla çevrili bir vadide, Ebro Nehri'nin üzerinde yer alan 700.000 nüfuslu bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Sevimli Tarihi Şehir Zaragoza

    Zaragoza, İspanya'nın kuzeydoğu bölgesinde, dağlarla çevrili bir vadide, Ebro Nehri'nin üzerinde yer alan 700.000 nüfuslu bir şehir. Stratejik olarak Madrid, Barselona, Valensiya ve Bilbao gibi şehirlerin karayollarının kesiştiği yerde bulunuyor. Zaragoza, İspanya'nın 2000'i aşkın yıllık geçmişe sahip olduğu şehirlerinden biridir aynı zamanda.

    Roma ve modern Hristiyan dönemleriyle İslam kültürü, şehrin üzerinde izlerini bırakmış. Milattan önce 25 ve 12. yüzyıllar arasında kurulan şehirde hala Romalılar'ın termal hamamları, Roma tiyatrosu ve Forum (Roma'da önemli işlerin görüldüğü alan) gibi arkeolojik yapılar bulunur. "Caesaraugusta rota" tüm bunları kapsar ve yapmaya değerdir.

    Barok tarzı Basicila'ya, Gotik tarzı Katedral De la Seo'nun yanı sıra antik kent surları ve Mağribi Palacio de la Aljaferia'ya göz atın. Şimdi bu şehri neden daha önce ziyaret etmeyi düşünmediğinizi merak ediyorsunuz, değil mi? Burası, nispeten sakin bir turizm beldesi için harika manzaralara sahip. Kültür dolu uzun bir günden sonra, komşu Tubo'yu da ziyaret edebilirsiniz. Tubo, küçük sokakların restoranlar ve barlar ile dolu olduğu bir bölge. Buradaki insanlar hayatlarının tadını çıkarmayı iyi biliyorlar.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler