Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yolu Antalya’dan Geçen Herkesin Görmesi Gereken 6 Yer

    Sizin de mi tatiliniz geldi? O zaman derin bir nefes alın ve yapmakta olduğunuz işi yavaşça bırakın. Şimdi Antalya’nın iç geçirten güzellikleri hakkındaki tavsiyelerimize kulak verme zamanı. Pişman olmayacaksınız!

    Manavgat

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12533453/640xauto.jpg)

    Şırıl şırıl akan iç ferahlatıcı bir şelalenin hemen yanında kim güzel bir yemek yemek istemez ki? Şehir hayatının kendini tekrar eden yorucu temposuna kısa bir ara vermek isteyenler için Manavgat, Büyük Şelale, Gençlik parkları, Manavgat Köprüsü ve Cumhuriyet Meydanı ile huzur dolu bir tatil imkanı sağlıyor.

    Kemer

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12533456/640xauto.jpg)

    Phaselis Antik Kent, Yanartaş, Tahtalı Dağı, Paris 2 Batığı, Ayışığı Koyu ve Yörük Parkı ile hayalinizdeki tatil için olabilecek en güzel seçimi oluşturan Kemer, doğa sporları ve renkli gece hayatıyla da her zevke hitap ediyor.

    Kaş

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12533462/640xauto.jpg)

    Deniz ve dağların mükemmel kesişimi. Hem denizlerin altındaki büyülü dünyayı keşfetmek hem de yeşillikler içerisinde huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenler için son zamanların favori tatil merkezi. Eğer siz de her tatilden sonra “İstanbul bitti” diyenlerdenseniz, Kaş’ta yaşamayı hayal etmek için çok fazla sebebiniz var.

    Akdeniz Kıyılarının En Güzeli Kaş'ta Ne Yapsak Ne Etsek?

    Finike

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12533465/640xauto.jpg)

    Eski adıyla Likya olarak bilinen Finike, uluslararası bir liman kenti olarak tanınıyor. Finike, tatile olduğu kadar tarihe de tutkusu olanları için yamaç evleri, tiyatrosu, üç nefli bazilika ve Nekropol’deki anıtsal kaya mezarları ile mükemmel tatil fırsatı yaratıyor.

    Kekova

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12533471/640xauto.jpg)

    Dalış severlerin gözdesi olan Kekova, Akdeniz kıyılarındaki en büyük ada. Sadece deniz yoluyla ulaşabileceğiniz Kekova’da batık kentleri dolaşmayı ve Üçağız Köyü ile bütünleşen doğal güzelliklerini keşfetmeyi unutmayın.

    Lara Plajı

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12533474/640xauto.jpg)

    'Antalya’nın en meşhur plajı hangisi?' denince elbette akla ilk Lara Plajı gelir. Antalya Havaalanı'na 15 km uzaklıkta olan Türkiye’nin en popüler plajında manzaranın keyfine varmak, eşsiz denizinde doyasıya yüzmek ve unutulmaz bir tatil yapmak için Liberty Hotels Lara Beach’te tatil keyfi kaçırılmamalı. Liberty Hotels Lara Beach’in Fin saunası, mozaik hamam ve masaj terapileri ile SPA alanında rahatlayabilir; sörf, kano, banana, paraşüt, su kayağı, jet ski, katamaran ve dalış okulu gibi su sporları hizmetleriyle tatilinizde unutulmayacak maceralar yaşayabilirsiniz.

    Keşfetmek için tıklayın

    .


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler