Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yaz bitmeden şahane bir tatil isteyenler! Bu habere dikkat

    Sedat Tahir A.Ş. Cook markası sosyal medya hesaplarından yayınlanacak duyurular yolu ile takipçilerinin katılabileceği yarışmalara bir yenisini ekledi.“Tadı damağımda” konsepti ile 27 eylül’de gerçekleştirilecek yarışma ve etkinlikte aynı zamanda Dünya Turizm günü kutlanacak.

    Yaz bitti! Ancak şahane bir tatil daha yapabilirsiniz

    Sedat Tahir A.Ş. Cook markasının 27 Eylül’de gerçekleşecek “Tadı Damağımda” etkinliğine katılacak olan 25 kişiyi belirlemek üzere, 17-23 Eylül tarihleri arasında sosyal medya üzerinden yarışma başlatılacak.

    Sedat Tahir A.Ş. Genel Müdür yardımcısı Gökhan Tiritoğlu yarışmayla ilgili olarak ; “Takipçilerimizden gidip gördükleri yerlerde, yedikleri yemeklerin görselini ya da adını ve nerede yediklerini #tadıdamağımda ve #cookmutfagi hashtagini kullanarak bizimle paylaşmalarını isteyeceğiz. 24 Eylül tarihinde etkinliğe katılacak adayları yine sosyal medya hesaplarımızdan açıklayacağız. Etkinliğimize katılacak yarışmacılara profesyonel şef eşliğinde yemek yaptırıyoruz. Şefimizin seçeceği en başarılı yemek sahibi ise hediye tatil çeki kazanacak.

    Yarışmaya katılmak için gereken kriterler ise şöyle sıralanıyor:

    18 ve üstü yaş grubunda olmaları,
    sosyal medya profillerinin açık olması,
    @cookmutfagi hesabını takip etmeleri
    İstanbul’da yaşıyor olmaları

    COOK-Sedat Tahir A.Ş. Hakkında

    1984 yılında Ankara’da üretime başlayan Sedat Tahir A.Ş. büyük bir hızla büyüyerek 2010 yılında tesislerini Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 20,000 m2‘lik kapalı alanına taşımıştır. Bugün ASO 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kapalı alanında 300 personeli ile yıllık 20 bin tonluk üretim gerçekleştirmektedir.

    Sedat Tahir A.Ş. ülkemize: 1985 yılında yanmaz fırın torbasını, 1987 yılında gıda streç filmini, 1997 yılında yağlı pişirme kağıdını, 2013 yılında doğada çözünür streç filmi ilkgetiren ve tanıtan firmadır. 2017 yılında ise kendine ait patentiyle piyasaya sürdüğü bas kes streç kesici’yi ve patates nişantasından çöp torbalarını üretmiştir.

    6 kendi markası da dâhil olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın en önemli firmalarıyla 40’dan fazla markanın üretimini gerçekleştirmektedir. Sedat Tahir A.Ş. ISO 9001/2008 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesini, ISO 22000/2005 (HACCP) ve son olarak da BRC/IOP belgesini almıştır.. Firmanın Ankara’da bulunan genel müdürlüğünün yanı sıra, İstanbul bölge müdürlüğü dâhil çeşitli illerde bulunan bölge temsilcileri ile Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir.

    Sedat Tahir A.Ş. geniş pazarlama ağı ile tüm Türkiye ve dünyada 30’dan fazla ülkeye yaptığı ihracatlar ile geniş hizmet yelpazesini her geçen gün daha ileriye taşımaktadır.Kurulduğu yıldan bu yana vazgeçilmeyen kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede karşılayabilme ilkesi ile çalışmalarını aynı hızda sürdürmeye devam etmektedir.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler