Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Wiltshire

    Biraz Mistik Wiltshire, Birleşik Krallık'ın güneyinde bulunan ve inişli çıkışlı vadi manzarasına kendinizi kaptırabileceğiniz bir büyüye sahip.

    Genel Bilgiler

    Biraz Mistik

    Wiltshire, Birleşik Krallık'ın güneyinde bulunan ve inişli çıkışlı vadi manzarasına kendinizi kaptırabileceğiniz bir büyüye sahip. Bu alan sadece mistik olarak tanımlanan, tarif edilemez bir mirasa, karşı konulamaz bir kültüre ve enerjiye sahip. Oldukça ünlü olan Stonehenge burada bulunuyor. Bu duran taş alterin M.Ö. 2000-3000 yılları arasında inşaa edildiğine inanılıyor. Bu taşları görünce insan nasıl inşaa edildiğini düşünüp şaşırıyor, hatta bu taşların Galler'den, yani yaklaşık 257 kilometrelik bir mesafeden buraya taşındığını öğrenince şok olacaksınız.

    Eğer biraz olsun farklı olan, çok uzakta olmayan bir şeyin peşindeyseniz (Avrupa'da olanlar için), aşina çevrelerde temmuzdan eylüle kadar olan süre zarfında Wiltshire'a gezi düzenleyin. Bu zamanlarda havanın oldukça iyi olmasının dışında, orada sizi bekleyen garip ama bulaşıcı bir merak atmosferinin sizi saracağ kesin. Ayrıca burası birçok etkileyici Beyaz At figürü içeren mistik bir yer. Oyulmuş at figürleri, altındaki kireç taşını ortaya çıkarmak için tepelere gömülmüş. En etkileyici Beyaz At figürü Uffington'ın tarihi 2000 yıla dayanır. Long Barrow'u -Stonehedge'in daha az ünlü ama yine de etkileyici kız kardeşi kaçırmayın. Bu taş yapıt şehri de çevreliyor. Üstelik yaklaşıp dokunabilirsiniz bile. Stonehedge kadar kalabalık değil, fakat dokunabiliyorsunuz!

    Not: Gps'inizi getirin. Yer şekilleri koordinatlarıyla birlikte sizlere rapor edilecek ve siz de bunları navigasyon cihazınıza aktarabilirsiniz. Yakınlara park etmeyi unutmayın!

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler