Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Wilsons Promontory

    Beni Baloya Götür!?

    Genel Bilgiler

    "50,000 hektarlık vahşi kıyı kesimi" Wilson's Promontory ya da buranın yerlileri tarafından 'Balo' ifadesinin kullanılması bizlere oldukça güzel geliyor. Bu milli park, Avustralya'nın en güney noktasında yer alıyor. Melbourne'a yaklaşık 160 km uzaklıkta bulunuyor. Eğer harika bir şehir arıyorsanız, bir haftasonu gezisi ayarlayarak bu güzel şehri de gezebilirsiniz. Sizin için güzel bir gezinti olacak.

    Eğer yeterli zamanınız varsa, birkaç gününüzü hatta haftanızı burada geçirebilirsiniz. Zaten 'Lilly Pilly Gully Circuit' gibi komik isimleri varken, burada vakit geçirmek oldukça eğlenceli olacak. Sarp manzaradaki izleri takip edin, güzel bir manzara izleyin, plajlar ve koyların bozulmamış sularında şnorkelle yüzün. Bunlardan sonra, bot/jet ski turları ile Cleft Adası'nı da keşfetmeniz için sizi biz cesaretlendiriyoruz.

    Not: Bu parkta ünlü bir süper-kötünün gizli bir sığınağı olduğu söylentiler arasında. Şaka bir yana burası gezmenize değecek bir ada. Tüm bu anları yakalamak için, fotoğraf makinenize bir adet yedek hafıza kartı alın.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler