Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Willemstad

    Hollanda Tadında Bir Karayip Başkenti Willemstad, Venezuela kıyılarında uzanan, Hollanda Krallığı'nın Karayipler'deki bir parçasını oluşturan şehir ve Curaçao'nun başkenti.

    Genel Bilgiler

    Hollanda Tadında Bir Karayip Başkenti

    Willemstad, Venezuela kıyılarında uzanan, Hollanda Krallığı'nın Karayipler'deki bir parçasını oluşturan şehir ve Curaçao'nun başkenti. Yanındaki Bonaire ve Aruba adalarıyla Curaçao, ABC Adaları zincirini oluşturur. Willemstad, Curaçao nüfusunun çoğunluğuna ev sahipliği yapıyor ve bugünlerde artan nüfusu ile turistik gemilerin uğrak noktası.

    Curaçao'daki bu adaları ziyaret ettiğinizde eşsiz, ilginç kültürü sizi alıp götürecek. Örneğin, bu adalarda resmi dil Flemenkçe'nin yanı sıra Papiamentu dili olan Creole (İspanyolca, Portekizce ve Flemenkçe karışımı olan) de konuşuluyor. Yerli yemekleri Avrupa, Endonezya ve Batı Hindistan lezzetlerinin karışımı.

    Curaçao'nun Flemenk mirasının en çarpıcı yadigarları Punda ve Otrabanda. Burada Flemenk stili yapı koleksiyonunu Karayip'in renkli yüzü ile birlikte bulabilirsiniz. Hendelskade'in arka tarafında ana alışveriş merkezi ve şehirdeki yemek yerlerinin yanı sıra birçok tarihi yapıyı ve sokağı keşfedeceksiniz. Ancak geceleri buralar tehlikeli olabilir. Curaçao'yı gezerken tabii ki de sahilleri kaçırmayacaksınız ve en iyilerden birini (beyaz, çeşitli doğal kumlar) adanın güney tarafında bulacaksınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler