Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Wellington

    Rüzgarlı Şehir Wellington, Auckland'dan sonra Yeni Zelanda'nın en büyük ikinci şehri ve aynı zamanda Yeni Zelanda'nın başkenti.

    Genel Bilgiler

    Rüzgarlı Şehir

    Wellington, Auckland'dan sonra Yeni Zelanda'nın en büyük ikinci şehri ve aynı zamanda Yeni Zelanda'nın başkenti. Bulunduğu konum ise Kuzey Adası'nın güneyinin bitiminde. Burası aşırı rüzgarları ile ünlü ve bu sebepten uluslararası havaalanında birçok tatsız kazalar yaşanıyor. Şehir olağanüstü bir şekilde ayarlanmış yumuşak tepeler ve engebeli, zikzaklı sahilin arasında yer alıyor.

    Turistleri Wellington'a getiren sebep, resmedilmeye değer manzaralarının kombinasyonudur. Bu canlı şehir ziyaretçilerine kültür ve sanattan oluşan deneyiminin yanı sıra büyük mutfak sunumları ve ziyafet deneyimi yaşatıyor. Tüm bunların hepsi, şehir sınırları içinde yer alıyor. Yeni Zelanda Müzesi (Te Papa), Victoria Dağı manzarasından bir görüntü ve Wellington Teleferiği buradaki en önemli turistik yerler.

    Ayrıca burada bulunan çok sayıda müzeye, manzaraya ve sanat galerisine gidin ve keşfedin. Birkaç ilginç kafe ve etnik açıdan oldukça farklı restaurantlar bulmak için, Cuba Caddesi veya Courtenay mahaline gidebilir, etrafta birkaç tur atabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler