Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Vlissingen

    Şaşırtıcı Derecede Büyük Plajlar ve Uzun Bir Bulvar Fransa'nın kuzeyindeki Avrupa plajlarını iki kere düşünmeden hemen öyle küçümsemeyin.

    Genel Bilgiler

    Şaşırtıcı Derecede Büyük Plajlar ve Uzun Bir Bulvar

    Fransa'nın kuzeyindeki Avrupa plajlarını iki kere düşünmeden hemen öyle küçümsemeyin. Çünkü yaz aylarında, Vlissingen gibi yerlerin plajları şaşırtıcı derecede görkemli olabilmektedir. Ama şunu kabul etmelisiniz ki hava konusunda biraz şanslı olmak zorundasınız. 44,353 nüfuslu Vlissingen, güney Hollanda'nın Zeeland vilayetinde bir şehirdir.

    Kuzey Deniz ve Scheldt Nehri'nin (Görünüşe göre sürekli olarak gemileri Antwerp Limanı'na getirmektedir) köşesinde bulunan bu şehrin, stratejik bir konumu vardır ve uzunca biz zamandır hep önemli bir liman olmuştur. Geçmişte, Flemenk Doğu Hindistan Şirketi'nin (VOC) ana yükleme noktalarından biriydi. Vlissingen şehrinin önünde plajı gören ve dolanmak için harika bir yer olan uzun bir bulvar bulunmaktadır.

    Şehrin içine, güneydoğuya doğru giderseniz Michiel de Ruyter'in bir heykelini geçeceksiniz. Ama kuzeybatıya gittiğinizde, önünde bazen kalabalık bazen de boş plajlar olan kilometrelerce uzunluktaki kum tepeceklerine varacaksınız. Orada ayrıca Domburg gibi tatil köylerini de geçeceksiniz.

    Şehirde yapılacak en iyi şeyler nelerdir diye soracak olursanız, bulvarın üzerindeki restoranlardan birinde bir yandan dibinizden geçen yük gemilerini izlerken, diğer yandan taze deniz yemeklerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler