Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Vladivostok

    Rusya’nın Uzak Doğusu Vladivostok, Rusya’nın hem Kuzey Kore hem de Çin sınırının yakınında, Primorsky Krai’ın pasifik kıyısında Altın Boynuz Körfezi'nin tepesinde bulunuyor.

    Genel Bilgiler

    Rusya’nın Uzak Doğusu

    Vladivostok, Rusya’nın hem Kuzey Kore hem de Çin sınırının yakınında, Primorsky Krai’ın pasifik kıyısında Altın Boynuz Körfezi'nin tepesinde bulunuyor. Rus Pasifik Filosu'na ev sahipliği yapan bu şehir, aynı zamanda Rusya’nın en resmedilmeye değer şehri olarak nitelendiriliyor ve Sibirya Ekspresi Demiryolu'nun istasyonlarından biri. Bu resmedilesi görünüşün kaynağı, aslında şehrin konumundan.

    Vladivostok’un şöhreti Rusya anakarasından ayrılmış, meşe ormanlarıyla çevrili kayalık, tepeli ve harika manzaralara sahip bir yarımada olmasından geliyor. Vladivostok’ta ilk olarak bakılacak yer, donanma gemilerinin, gezi alanının ve sahillerin bulunduğu Sportivnaya Limanı. Yazın güneşli bir günde burada vakit geçirerek rahatlayabilirsiniz. Başka bir öneri olarak Ana Meydan ve onu takip eden Svetlanskaya Sokağı’nı gezebilirsiniz.

    Sovyetler Birliği döneminden kalma heykellerin bakışları altında, günlük Rus şehir hayatının gözlerinizin önünde akışını izleyebilirsiniz. Son olarak, Eagle’s Nest Dağı’ndan körfezin ve şehrin olağanüstü manzarasını izleyebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler