Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Valladolid

    İlginç Sanayi Kenti Manzaraları İspanyol şehirleri hakkında komik olan durum, eğer futbol maçı izliyorsanız muhtemelen bu şehirlerin isimlerini milyon kere duymuşsunuzdur.

    Genel Bilgiler

    İlginç Sanayi Kenti Manzaraları

    İspanyol şehirleri hakkında komik olan durum, eğer futbol maçı izliyorsanız muhtemelen bu şehirlerin isimlerini milyon kere duymuşsunuzdur. Ancak bu şehirler hakkında genellikle pek bir bilginiz olmayabilir. O zaman sizlere Valladolid şehrini tanıtalım (Valladolid Futbol Kulübü, İspanya 2. ligde oynuyor. Meksika'da bulunan aynı adlı şehir ile karıştırmayın). Valladolid, İspanya'nın Kastilya ve Leon Bölgesi'nde bulunan 300.000'den fazla nüfusa sahip şehirdir. Madrid'in kuzeyinde ve yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta yer alır. Buraya arabanızla gelmek zorunda değilsiniz, çünkü şehir kendi havaalanına sahip ve İspanya'nın her şehrinden uçuşları karşılıyor.

    Bu şehir aynı zamanda 30.000 öğrencili Valladolid Üniversitesi'ne sahip. Kent, büyük ölçüde sanayi alanı (otomotiv ve gıda imal etme) olmasına rağmen hala bazı ilginç manzaralar var. Bu şehri keşfetmenin en iyi yolu Plaza Mayor'dan başlayarak, oradan tüm şehri dolaşmak. Belediye Sarayı ve pazar meydanının yanı sıra burada diğer tarihi yapıları da bulabilirsiniz. Katedral (12. yüzyıldan kalan ancak yapımı bitirilmemiş olan) ve Santa Maria la Antigua Kilisesi gibi diğer kiliseler, ilgi çekici diğer yerlerden. Museo Nacional de Escultura (Ulusal Heykel Müzesi) tarihi Colegio de San Gregorio'ya, vitrinlere ve heykellere ev sahipliği yaparken, bunun haricindeki Compo Grande çekici ve ferah bir parktır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler