Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Utrecht

    Şirin Bir Ortaçağ Özüne Sahip Öğrenci Şehri Utrecht, Hollanda'daki dördüncü büyük şehir ve aynı isme sahip olan, merkezi Flemenk bölgenin başşehri.

    Genel Bilgiler

    Şirin Bir Ortaçağ Özüne Sahip Öğrenci Şehri

    Utrecht, Hollanda'daki dördüncü büyük şehir ve aynı isme sahip olan, merkezi Flemenk bölgenin başşehri. Randstad kentsel yığınının doğu sınırında, Rotterdam/Lahey ve Amsterdam üçgeninin arasında bulunuyor. Bu gerçekten acınası bir durum, fakat diğer yerleri anlattığımızda (Maastricht, Groningen), bu acıyı ortadan kaldıracağız.

    Utrecht, Amsterdam/Rotterdam'dan trenle sadece 30-40 dakika uzaklıkta olduğu için, bu cazibeli şehri kesinlikle yolculuk programınıza eklemelisiniz. Utrecht'in asıl çekici yanı Ortaçağ'dan kalma şehir merkezi. Kısmen arabalar için kapanmış olan bu yerde, etrafı keşfetmek için en iyi yol yürümek; Dom Katedrali'nden (ülkedeki en yüksek kilise kulesine sahip), kafelerle dolu küçük meydanlara ve elbette kanallara kadar. Birinci kanal (Gracht), şehir merkezinin içinden geçen 2 kilometre uzunluğundaki Oudegracht'tır.

    Sokaklarda yeme içme ve alışveriş için birçok harika yer bulacaksınız. Eşi benzeri olmayan restaurantlar, size suyun hemen dibinde, iskelelerin üstünde oturma şansı tanıyor . Bu restaurantlar, eskiden depo olarak kullanılıyordu, fakat bu öğrenci şehrindeki en samimi yerlerden birine dönüştürüldü. Şehrin dışında Utrecht Sıra Tepeleri bulunuyor, güzel bir manzarası var ve yürüyüş için harika bir yeşil alan.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler