Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ulleungdo

    Gizemli Ulleungdo Haydi göz atalım.

    Genel Bilgiler

    Gizemli Ulleungdo

    Haydi göz atalım. Ulleungdo, Kore'de nereye seyahat edileceği üzerinde çalışan kişiler için bile her gün kullanılan bir isim değil. Buna rağmen ülkeyi gezen insanlar yarımadayı terk etmez ama herhangi bir sebeple bunu yaparlarsa da sevimli Jeju Adası'na gideceklerdir.

    Japon Denizi'nin kıyısında yer alması ve sadece feribotla, Donghae (2.5 saat ) veya Pohang (3.5 saat) üzerinden gidilmesi nedeniyle Ulleungdo'ya gitmek biraz uğraş verici bir süreçtir. Fakat sonrasında geldiğinize değdiğini göreceğiniz birkaç ikna edici neden bulunuyor.

    Geziye başlayanlar için, (her kenarından denize dik yükselen) bu volkanik ada ülkesi dünyada göremeyeceğiniz birtakım muhteşem manzaralara sahip. Etrafında akan su turkuaz rengindeyken, kayalıklı iç yapısı koyu yeşildir. Diğer yerlerde daha güzel manzaralar keşfetmekte zorlanabilirsinz. İşin doğrusu burası her ne kadar Jeju Adası kadar güzel olsa da, turistlerin o kadar ilgisini çekmiyor ve buradaki her şey daha yavaş adımlarla ilerliyor gibi görünüyor.

    Bulunan tüm bu manzaralar, lezzetli deniz ürünleri, huzur ve sessizlik buraya eşsiz bir Kore atmosferi katıyor. Buraya gelmeden önce 2 kez düşünmeyin, hemen Ulleungdo'ya gelin.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler