Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu sene tatil yapamadıysanız burada yaz daha yeni başlıyor

    Yaz aylarında iş temposu ya da farklı nedenlerden dolayı tatil yapamayanlar için güneşlenmek kışın imkansız değil. İşte kış aylarında da yaz tatili yapabilecek ülkeler ve ortalama maliyet oranları...

    Dominik Cumhuriyeti

    Türkiye'ye aktarmalarla birlikte ortalama 20 saat uzaklıkta olan Dominik Cumhuriyeti önemli tatil rotalarından biri. Dominik Cumhuriyeti'ne giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için 3 bin 500 lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için bin 500 lira.

    Dubai

    Türkiye'ye direkt uçuşla birlikte ortalama 4 buçuk saat uzaklıkta olan Dubai de gözde tatil ülkelerinden.Dubai'ye giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için bin 100 lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için bin 500 lira.

    Seyşeller

    Türkiye'ye tek aktarmayla birlikte ortalama 18 saat uzaklıkta olan Seyşeller eşsiz doğasıyla tatilin popüler adreslerinden. Seyşeller'e giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için 2 bin 300 lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için iki bin lira.

    Barbados

    Türkiye'ye tek aktarmayla ortalama 29 saat uzaklıkta olan Barbados kışın yaz tatili için vazgeçilmez adreslerden biri. Barbados'a giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için üç bin lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için iki bin 500 lira.

    Küba

    Türkiye'den Havana'ya tek aktarmayla ortalama 20 saat uzaklıkta olan Küba hem tarihi hem de okyanus kıyısındaki plajlarıyla önemli tatil rotalarından biri.

    Küba'ya giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için 2 bin 400 lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için 3 bin lira.

    Antigua

    Türkiye'ye tek aktarmayla birlikte ortalama 30 saat uzaklıkta olan Antigua az bilinen tatil rotalarından.

    Antigua'ya giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için 3 bin 330 lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için 2 bin lira.

    Tayland

    Türkiye'ye ortalama 11 saat uzaklıkta olan Tayland ilginç kültürü, deniz mahsüllü yemekleri ve dünyaca ünlü masajıyla en sık ziyaret edilen tatil rotalarından. Tayland'a giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için 2 bin lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için 2 bin lira.

    Gambiya

    Türkiye'ye tek aktarmayla ortalama 14 saat uzaklıkta olan Gambiya Afrika kıtasının en gözde tatil yerlerinden. Gambiya'ya giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için 9 bin lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için 6 bin lira.

    Cape Town

    Türkiye'ye ortalama 12 saat uzaklıkta olan Cape Town tatil yerleri arasında en dikkat çeken ülkeler arasında. Cape Town'a giderken ortalama uçak fiyatı tek kişi için 4 bin 700 lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için bin 800 lira.

    Maldivler

    Dünyanın en merak edilen tatil rotalarından biri olan Maldivler Türkiye'ye ortalama 9 saat uzaklıkta. Maldivler'e ortalama uçak fiyatı tek kişi için 2 bin 500 lira. Çift kişilik otel odası ise Ocak ayında 6 gün için 2 bin 500 lira.

    Kaynak: İçimdeki Gezgin

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler