Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tsetserleg

    Manastırdan Harika Manzara Tsetserleg, Moğolistan'da 20.000 nüfuslu ve Ulan Batur'un batısına 6 saat (600 km) uzaklıkta olan bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Manastırdan Harika Manzara

    Tsetserleg, Moğolistan'da 20.000 nüfuslu ve Ulan Batur'un batısına 6 saat (600 km) uzaklıkta olan bir şehir. Arkanghai Aimag'in başkenti ve Moğolistan'ın 2. en büyük vadisi olan Khangai Nuruu Vadisi'nde bulunuyor.

    Konumundan dolayı, dağların güneyindeki ve doğusundaki şehirlerden gelip kuzeydeki ve batısındaki turistik yerlere gidenler için popüler bir yer. Elverişli olmasının yanı sıra, Tsetserleg gitmek için başka şeylere de sahip. En güzel eyalet başkentlerinden biri olarak kabul ediliyor ve oldukça çekici kahverengi tepelerin arasında kalıyor. ,

    Tüm bu güzellikleri, en önemli turistik yer olan Buyandelgeruulekh Manastırı'ndan görebilirsiniz. Ancak ana salonu ve yüzlerce anıt hariç, geriye pek bir şey kalmamıştır. Bir diğer şehir manzarası ise, Aimag's Müzesi'ne ev sahipliği yapan Zayain Khüree Manastırı. Muhteşem bir ortamda bulunmasının yanı sıra bu müze, ülkedeki en iyi müzelerden biri olarak kabul görüyor. Sergiler geleneksel Moğol yaşam stilinden (kostümler, araçlar, silahlar), yerel sanatlara doğru değişiklik gösteriyor. İlk olarak çevredeki alanı görmeli ve keşfetmeli, hemen ardından ise bir yürüyüşe çıkmalısınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler