Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Trujillo

    Ebedi Bahar Şehri 1534 yılında, İspanyollar (Francisco Pizarro) tarafından keşfedilen Moche Vadisi'ndeki bu şehir aynı isimli topluluğun (M.S.

    Genel Bilgiler

    Ebedi Bahar Şehri

    1534 yılında, İspanyollar (Francisco Pizarro) tarafından keşfedilen Moche Vadisi'ndeki bu şehir aynı isimli topluluğun (M.S. 100-800 seneleri arası yaşamış seramik sanatlarıyla ünlü) çekirdeği. Chimu Kültürü buradan yayılır. 15. yüzyılın sonlarına doğru İnkalar, yönetimi devralmış ve İspanyollar bu bölgeye geldiklerinde İnkalar'dan oluşan bir yerleşim alanı oluşturmaya karar vermiş.

    Birçok ziyaretçi ilk önce buraya gelir ve en başta dünyanın en çok kerpiç mimarisi bulunduran kenti olan Huaca del Sol/de la Luna Moche ve Chimu kompleksi olan Chan Chan'ı ziyaret eder. Bu üç kompleks şehir ile doğrudan bitişik olarak bulunur ve özellikle Chan Chan, muazzam boyutu göz önüne alındığında sizin biraz vaktinizi alacak. Karmaşık kalelerini, savunma duvarlarını, mezarlarını, plazalarını, hassas oymalarını ve özelliklerini barındıran bir şehir. UNESCO Listesi'nde dünyanın en önemli tarihi şehirleri arasında yer alan bu şehir, kaçırılmaması gereken yerlerden.

    Ayrıca şehir, deniz kıyısında bulunuyor. Eğer buralar dışında bir tatil yeri arıyorsanız, sörfü ile ünlü Huanchaco sahil yerine gittiğinizden emin olun. Şehrin içinde tarihi merkezi oluşturan Plaza de Armas de Trujillo ve ikonik özelliğiyle Katedral ilgi odağı oluyor.

    Not: Biz buradayken huzursuz hissetmedik, ancak insanlar burada bir güvenlik sorunu olduğunu söyleyecektir.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler