Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tortola

    Yelken Takımı Eminiz ki burası hayat kadar güzel.

    Genel Bilgiler

    Yelken Takımı

    Eminiz ki burası hayat kadar güzel. Şu an Karayipler'desiniz, en mükemmel plajlarından -hatta Karayip standartlarında- bazılarında, masmavi deniz ayaklarınızın altında. Burası da aynı Karayip atmosferine sahip, yelkenli ile keşfedilmeyi bekleyen 50'ye yakın adadan biri. Evet İngiliz Virgin Adaları'nı sevdiğimiz doğru. İngiliz Virgin Adaları'nın ana adası olan Tortola, nüfusun %82'sine ev sahipliği yapıyor. Dağlık arazilerle, plaj noktalarının ve Karayip lezzetlerinin birbirine karıştığı bir ada. Belki de bizim dünyadaki en favori yerlerimizden biri.

    Güneybatının en iyi plajlarının olduğu Belmont Koyu ve Cane Garden Koyu burada bulunuyor. Eminiz ki plajların farklı olmaması için yalvarıyorsunuz. Adanın aynı bölümünde 523 metre yüksekliğindeki Dağı Sage, etrafında yemyeşil yağmur ormanı ile onlara bakıyor. Burası gerçekten özel bir şey. Tortola Adası'nda rahat (Ve uygun fiyatlı) tatil köylerinde kalabileceğiniz gibi, büyük otel (Zincirleri) karışımlarını da bulabilirsiniz. Tabii ki bir yolcu gemisi veya ülke çapında bir yelkenli ile buraya geldiyseniz, gerçekten herhangi biri hakkında endişelenmenize gerek kalmaz.

    Çok miktarda mağaza ve restoran bulabileceğiniz, Tortola üzerindeki Road Kasabası, yolcu gemileri için ana kalkış noktasıdır. Bahsettiğimiz gibi, Tortola keşfedilmek için güzel bir bölge. Eğer zamanınız varsa, genellikle Tortola'dan bile daha güzel olduğu görülen, Jost Van Dyke ve Virgin Gorda Adaları'nı gezmelisiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler