Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tokelau

    Gerçekten çılgınca uzak.

    Genel Bilgiler

    O kadar yer varken yeryüzünün bu köşesine nasıl düştünüz?! Eğer bot, helikopter ya da amfibik uçağına giriş izniniz varsa, kendinizi oldukça şanslı sayabilirsiniz. Burada havaalanı olmadığından, buraya ulaşabilmeniz için Samoa'daki Apia'dan yolcu-kargo gemisine binmeniz gerekecek. Ancak bu gemi, 2 haftada bir sefere çıkar ve yolculuk yaklaşık 24-36 saat sürebilir.

    Yapım aşamasında olan yeni bir gemi var ve kısa bir zaman sonra bitmiş olacak, isterseniz onu bekleyin. Eğer sonsuz bir yolculuktan bıkmadan burayı ziyaret etmek istiyorsanız bir daha düşünün.

    Bir diğer seçenek, dünya üzerinde seyahate çıkmayı kafanıza takmıyorsanız, daha uzaktaki Güney Pasifik Adaları'nı düşünebilirsiniz. Neyse, şimdi buradasınız, bu yüzden haydi burada neler bulabileceğimize bir bakalım.

    Bu Yeni Zelanda'ya bağlı adanın nüfusu 1400 ve boyutu 12 km2. Adada, genel ada hayatından başka yapılacak bir şey bulmak oldukça zor. Birkaç iyi, birkaç orta halli ve biraz da kötü haberlerimiz var.

    İyi haber, burası oldukça güzel bir ada. Turistlerin radarından uzak, yerel ada insanı fazlasıyla arkadaşça ve konuksever. Pazarları kiliseye giderek, bu insanlarla olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Burada görkemli Polinezya Kültürü canlıdır ve bir hikayeye göre buraya ilk yerleşim, yaklaşık 1000 yıl öncesine dayanır.

    Orta halli haberimiz ise, bu küçük adada dünyadaki en büyük ccTLD (domain uzantısı en çok olan yer) bu adadır. 25 milyonun üzerinde aktif TK domaini bulunur. Üstelik bunlara sahip olmak ücretsiz.

    Kötü haber ise, bu aşırı yolculuk sonrası buraya vardığınızda, bunu bir kez daha yapmak zorundasınız. Ancak işin iyi yanından bakabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler