Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tioman Adası

    Mükemmel Cömert Ada Tioman Adası (Pulau Tioman) yarımada şeklindeki Malezya'nın doğusunda Pahang Bölgesi'nde konumlanmıştır.

    Genel Bilgiler

    Mükemmel Cömert Ada

    Tioman Adası (Pulau Tioman) yarımada şeklindeki Malezya'nın doğusunda Pahang Bölgesi'nde konumlanmıştır. Cömert ada olarak bilinen ada, buraya gelen turistlere turkuaz mavisi sularını, devasa plajlarını, mercan kayalıklarını ve yükselen tepelerini sunarak resmi tamamlıyor.

    Tioman Malezya yarımadalarının doğu kıyısındaki adalar arasında en ticari geliştirilmiş adası. Burası hala turistlere aşırı lüks bir bütçe (Phuket ve Bali düşünün) her şeyi sunuyor. Unutmamak gerekir ki Phuket ve Bali dışında ilgi çekici yerler ve gece hayatı oranı çok az. Eğer böyle bir şey arıyorsanız, Langkawi, Sabah adaları hatta Tai sahil adalarında biri bile daha iyi olacaktır. Bunun yerine Tioman'a giderek tüm bunlardan uzaklaşabilir, köyleri, (buralara gidiyorsanız devasa kertenkeleler ile karşılaşmayı göze almalısınız) dağları ve yüzebileceğiniz devasa bir okyanusu kolayca bulabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler