Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tek Gecesi Aylık Kiramızı Katlayan Dünyanın En Pahalı Otelleri

    Az ya da çok, lüksü seviyoruz. Özellikle seyahat ettiğimizde, otellerde bir takım lüksleri de görmek istiyoruz. Üşenmedik ve sizler için bu lüksü üst seviyede sunan dünyanın en pahalı otellerini derledik

    The Wakaya Club

    Fiji'de bir adanın üzerine kurulu bu otelin manzarası çok baştan çıkarıcı. Huzur dolu tatilinizde size doğa eşlik ediyor. Tüm bu güzellikleri görmek istiyorsanız Wakaya Club'ın geceliğine 2 bin 400 dolar bayılmalısınız. Eğer kral dairesi istiyorsanız fiyat 7 bin 600 dolara patlıyor.

    The St. Regis Bora Bora Resort

    Fransız Polinezyası'nda bulunan bu otel, su üstünde inşa edilen otellerin kuşkusuz en egzotik görüneni. Otelde en lüks hizmet sağlanıyor ve isterseniz karada da villa tutabiliyorsunuz. Geceliği sadece 1.500 dolar.

    Punta Caracol

    Orta Amerika'nın önemli ülkelerinden Panama'da bulunan Punta Caracol, Bora Bora'ya çok benzese de fiyat konusunda biraz daha hesaplı. Eşsiz sahili, yunuslarla yüzebilme imkanıyla sezonluk 578 dolara patlayan tatil listemizin en ucuzu konumunda. Bir düşünün derim.

    Lizard Island Resort

    Avustralya'nın tropikal bölgesinde bulunan otel, cennet gibi bir yerde. Balayı düşünüyorsanız "neden olmasın" demeden önce kişi başı gecelik 1.650 doları gözden çıkarın.

    Hotel le Bristol

    Paris'in orta yerinde konumlanmış Hotel le Bristol, hem zarif hem de lüks. Bu kadar güzelliğin geceliği ise sadece 1.000 dolar.

    Le Dune, Forte Village Resort

    Sardunya Adası'nda bulunan Le Dune, Forte Village Resort sizi adeta zengin İtalyan mafyaları gibi hissettiriyor. İtalya'da yapacağınız bu keyfin gecesi 2 bin 500 dolara patlıyor.

    Royal Mansour

    Fas'ın Marakeş kentinde bulunan bir tür kraliyet oteli Royal Mansour havasıyla sizi Binbir Gece Masalları'na götürüyor. Şık restoranlar, Fas mimarisi ve lükse doyacağınız otelin geceliği 2.000 dolar.

    The Mansion at the MGM Grand

    Las Vegas'ta sık görebileceğiniz İtalyan mimarisi tarzında otellerden The Mansion at the MGM Grand'ın geceliği 5.000 dolar. Bu otelde yararlanabileceğiniz en önemli iki özellik; lüks ve gizlilik.

    Burj Al Arab

    Dubai'nin gösterişli hayatının kanıtlarından, ve kuşkusuz dünyanın en pahalı otelleri sıralamasında zirvedeki Burj Al Arab'da bir gece geçirmenin maliyeti 1.611 dolar ile 5.000 dolar arası değişirken, kral dairesinde kalmanın fiyatı gecelik tam 20.000 dolar!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler