Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tatile Gidemeyen İstanbullular Dikkat... Sizin İçin Kaçamak Yapabileceğiniz Yakın Tatil Mekanlarını Araştırdık

    Kısacık bir yolculukla hem yeşile hem de denize doyabileceğiniz yerler var.

    Kabaköz Plajı

    Yavaş yavaş fark edilmeye başlasa da hala bakirliğini koruyan Kabaköz, şirin ve ufak bir plaj. Şile'ye 10 km uzaklıkta bulunan plaja erkenden giderseniz dönüşte muhteşem ormanlara sahip bölgede bir de piknik yapma keyfi yaşabilirsiniz.

    Evcik Plajı

    Çatalca'da bulunan Evcik plajı İstanbul'a sadece 80 km uzaklıkta. Karacaköy'de bulunan plaj, sırtını yeşil ormana dayamış bir cennet parçası.

    Çilingöz Plajı

    Çatalca gişelerden ayrıldıktan 7 km sonra önünüze çıkacak tabelayı takip ederseniz Yalıköy'ü geçtikten sonra ulaşacağınız çilingöz bir tabiat parkı aslında. İstanbul'a yaklaşık 100 km uzakta olan parkta birçok etkinliği beraber yapabilirsiniz.

    İster yüzün isterseniz balık tutun

    Çilingöz'ün ormanla içiçe olan temiz plajında vakit geçirmenin yanı sıra, yakındaki gölde balık tutabilir, ormanda yürüyüş yapabilir ya da gölde sandal keyfi yaşabilirsiniz.

    Akçakese Plajı

    İstanbul'dan sadece 60 km uzakta olan Akçakese plajında kampta yapabilirsiniz. Akdeniz'i aratmayan altın gibi kumuyla kendinizi İstanbul'dan çok çok uzaklarda hissedeceksiniz. Akçakese Köyü Şile Ağva yolu üzerinde...

    Cebeci, Kumcağız, Kefken ve Uzunkum Plajları

    Kandıra'ya bağlı bir kasaba olan Cebeci size başka yerleri artmayacak güzellikte bir plaja sahip. Farklı deneyimler yaşamak isteyenler aynı civarda bulunan Kumcağız, Kefken veya Uzunkum plajlarında da eşşiz bir kaçamak yaşayabilirler.

    Gizli koylar

    Birazcık renk arayanlar için Yalıköy'den Kastro'ya kadar bir çok koyla karşılaşabilirsiniz. Daha ıssız ve sakin yerler arayanlar için uygun olan bu koylara ulaşmak arabayla pek mümkün değil. Uygun bir yerde arabanızı bırakarak yürümek zorundasınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler