Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Takamatsu

    Bahçelerin ve Udon'un Şehri Takamatsu, Japonya'nın Kagawa Bölgesi'nde kalan bir şehri Bu şehir, Japonya'nın güneyindeki Shikoku Adası'nda bulunuyor ve 420,000 civarında bir nüfusa sahip.

    Genel Bilgiler

    Bahçelerin ve Udon'un Şehri

    Takamatsu, Japonya'nın Kagawa Bölgesi'nde kalan bir şehri Bu şehir, Japonya'nın güneyindeki Shikoku Adası'nda bulunuyor ve 420,000 civarında bir nüfusa sahip. Takamatsu limanı, Şikoku içine bir giriş noktası olarak hizmet verir.

    Şehirde bulunan ana manzaralardan en önemli 2'si Ritsurin Parkı ve Sembol Kulesi'dir. Ristsurin Parkı, bir diğer deyişle "kestane koru bahçesi" Japon bahçelerinin temellerinden ve ülkede ünlü olmuş bahçelerden biri. Geçmişi 17. yüzyıla kadar dayanır ve köprüler ile çaprazlanmış, etrafı gür yeşilliklerle çevrili tepeler bulunur.

    30. katından size harika bir manzara sunan Sembol Kulesi, şehrin önemli yerlerinden biri. Sembol Kulesi gezilecek yerlerin en başında gelse de, şehrin kendisi vakit geçirmek için zaten güzel bir yer. Eğer alışveriş yapacak bir yerler bakıyorsanız pek çok iyi alışveriş merkezi ve uygun fiyatlı tasarım ürünü satan yerleri burada bulabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler