Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Suvayr

    Fas'ın Rüzgarlı Şehri Suvayr, Marakeş'ten 2 saat uzaklıkta bulunan, 70,000 nüfusu ile Fas'ın Atlantik kıyısında bir balıkçı kasabası.

    Genel Bilgiler

    Fas'ın Rüzgarlı Şehri

    Suvayr, Marakeş'ten 2 saat uzaklıkta bulunan, 70,000 nüfusu ile Fas'ın Atlantik kıyısında bir balıkçı kasabası. Sakin atmosferi ve sahilleri ile büyük şehirlerden kaçış için güzel bir fırsat. Burası 1960 yıllarında hippiler tarafından keşfedilmesi ve Jimi Hendrix gibi yıldızların gelmesi ile yavaş yavaş haritada yerini almaya başlamıştır.

    Gelir gelmez fark edeceğiniz ilk şey kasabanın ne kadar rüzgarlı olduğu olacak. Güçlü rüzgarlar burada etkin faktörler arasında olup, plajlara daha az gitmenize ve plajlarda daha az vakit geçirmenize yol açıyor. Tabii uçurtma ve rüzgar sörfü için de oldukça elverişli bir yer. Etrafta dolaştığınızda şehri ayakta tutan yerler arasında UNESCO Listesi'nde de bulunan, huzur içinde yılmaksızın göz atacağınız Medine Pazarları'nı göreceksiniz.

    Boş vaktinizde bir nefes alın ve pek çok restoranda bulabileceğiniz nane çayınızı için, yiyeceğinizden bir ısırık alın. Günün sonunda gün batımını izleyebileceğiniz, karşısına denizi alan sahillere giderek etrafta turlayabilirsiniz. Eğer burada bir günden daha fazla kalmayı düşünüyorsanız şehir merkezinde veya çölde bir deve turu yapabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler