Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Susa

    UNESCO’ya göre Medina (Kuzey Afrika şehirlerinin eski Arap mahallelerine verilen isim), Arap-Müslümanların korsanlara ve denizden gelen her türlü tehlikeye maruz kalan kıyı kasabalarında uyguladıkları şehircilik anlayışını yansıtan dengeli bir arkeolojik sentez (bu kısım arkeologların uzmanlık alanı olduğundan yorumlamakta güçlük çektiğimizi belirtelim).

    Genel Bilgiler

    Buradaki Medina’lar, tüm Kuzey Afrika’daki en iyi muhafaza edilmiş Arap mahallelerinden biri, dini savaşçılar tarafından meydana getirilen The Ribat, Kasbah, surlar ve kale gibi çifte Ulu Cami Medina’nın çekirdek unsurlarından bazıları. Burada kurulan pazar yeri ve çarşısı şehrin kalbi gibi, kolayca birkaç saatinizi geçirebilirsiniz. Hediyelik eşya almak niyetindeyseniz sıkı bir pazarlık yapmaya hazırlıklı olun.

    Şehrin görülmeye değer başka birçok mekanı var, ancak bu aşamada dikkati, buradaki plajlara vermek belki de daha mantıklı olacak. Burası hakkında yapılan yorumlar karıştırılabilir, ancak genel olarak şunu söylemek gerekir ki ; plaja bakan bir otelde (3 yıldızlı veya üstü varsayalım) rezervasyon yaptırırsanız hayal kırıklığına uğramanız çok zor.

    Klasik tur paketleriyle bir varış noktası düşünürseniz orada kendinizden başka Kuzey ve Doğu Avrupa’dan gelen birçok turist bulacaksınız. Oteller burada şehirle iyi şekilde entegre olduğundan, bu konuda diğer meselelere göre daha az sorun yaşayacaksınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler