Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    São Paulo

    São Paulo, Brezilya’nın güneydoğusunda, Rio de Janeiro’dan 5 saatlik araba mesafesi uzaklığında bulunan ülkenin en büyük şehri.

    Genel Bilgiler

    11 milyonu aşan şehir nüfusu, yaklaşık 21 milyonluk metropolitan nüfusu ile dünyanın en büyük 7. şehri. Genellikle trafik sıkışıklıkları, hava kirliliği, fakirlik, suç oranları ve gri renkli havasıyla anıldığı için buraya neden gelmek isteyeceğinizi merak edebilirsiniz.

    Özellikle Brezilya’da, bu şehrin dışında birçok güzel şehir varken? Bu sorunun cevabı oldukça basit ve tek bir kelimeyle özetlenebilir: yaşam tarzı. Burası kültür ve yemek konusunda tutkulu, rahat bir yaşam tarzına sahip, birçok etnik kökenden (Çin, Arap, Alman, Japon, Kore bunlardan sadece bazıları) insanın bir arada yaşadığı bir şehir.

    Tabii ki de şehrin dışındaki banliyölerde yolunuzu kaybederseniz, fakirlik göreceksiniz. Fakat şehri şekillendiren Brezilya’nın en büyük orta sınıf topluluğu. Sonuç olarak, tabii ki de buradaki sosyal problemlerin farkında olun ama yapmanız gereken şey dışarı çıkmak.

    Mükemmel müzeler (örneğin kıtanın en iyi sanat müzesi olarak adlandırılan ve çoğunlukla batılı sanatçıların eserlerinin sergilendiği Museu de Arte de São Paulo), restoranlar, pazarlar (Calixto gibi antika ürünler ve el işlerinin satıldığı pazar gibi) ve diğer turistikten yerlerden (milli simgenin bulunduğu tarihi şehir merkezi veya yeni ve eski binaların karışımından oluşan; dükkanları, restoranları, pubları ve sanat galeriyle Avenida Paulista) zevk almaktır. Bütün bunları yaparken, böyle bir şehirde nasıl bu kadar huzurlu hissettiğinize şaşıracaksınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler