Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sint Maarten

    Fransa’nın, Hollanda’nın Kuzeyine Uzandığı Ada Size bilmediğiniz bir şey söylemek istiyoruz: Fransa Cumhuriyeti ve Hollanda Krallığı aynı sınırları paylaşıyor.

    Genel Bilgiler

    Fransa’nın, Hollanda’nın Kuzeyine Uzandığı Ada

    Size bilmediğiniz bir şey söylemek istiyoruz: Fransa Cumhuriyeti ve Hollanda Krallığı aynı sınırları paylaşıyor. Kuzeyde Fransa, güneyde ise Hollanda yer alıyor. Kulağa hiç doğru gelmediğini biliyoruz ama söylediklerimiz yanlış değil. Paylaşılan sınırlar Karayip Adaları’ndan biri olan Saint Martin (Anguilla’nın güneyi ve Puerto Rico’nun doğusu) Adası.

    Adanın güney yarısı Hollanda Krallığı’na ait ve Sint Maarten olarak adlandırılıyor. Kuzey yarısı olan Saint-Martin ise Fransa’nın denizaşırı bir parçası. Adanın Hollanda kısmının başkenti, Philipsburg’da bulunan Juliana Uluslararası Havaalanı, Maho Bay Sahili'ne olan alışılmamış yakınlığıyla tanınıyor. Ayrıca burası, bölgedeki daha az bilinen Karayip Adaları'na aktarma yapılabildiği için oldukça önemli bir havaalanı. St. Maarten’in gelişmiş bir yer olduğu şüphesiz gerçek. Bu nedenle sahiller dışında yemek ve alışveriş için de mükemmel mekanlar bulabilirsiniz (Fransız yemekleri için adanın diğer tarafını deneyebilirsiniz ama bugünlerde Hollanda tarafı daha etnik kökenli yemekler sunuyor).

    Daha farklı deneyimler için su sporları yapabilir, kelebek çiftliğini ziyaret edebilir ya da Pic Paradis (Paradise Peak ya da Cennet Doruğu)’e gidebilirsiniz. Burası bütün adanın en yüksek noktası ve Fransız tarafında yer alıyor. Size yağmur ormanlarıyla kaplı adanın üzerinden şahane manzaralar sunuyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler