Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Siargao

    Filipinler'in sörf başkenti Siargao, Filipinlerin Surigao del Norte Eyaleti'nde, Mindanao açıklarında bulunan bir ada.

    Genel Bilgiler

    Başkentten yaklaşık 800 km güneydoğuda bulunan Siargao’ya turistlerin gelmelerinin ana nedeni zengin doğal güzellikleri. Resifler ve kumlu sahil boyunca uzanan kıyı şeridinden, palmiye ağaçlarına ve onları çevreleyen kayalıklı sayısız doğal havuza kadar.

    Adanın iç kısmındaki inanılmaz bitki örtüsü ve hayvan çeşitliliğine sahip ormana, saklı şelalelere veya bütün Mindanao’da tropik bitkilerin bulunduğu en büyük bataklığa ne dersiniz? Kısacası, buradaki doğal hayat hiç de azımsanacak gibi değil.

    Son zamanlarda bu biraz değişmeye başlasa da, Siargao ne bir resort adasıdır ne de parti seven kişiler için uygun bir yer. Onun yerine burası her zaman dünyanın her yerinden sörfçülerin uğrak noktası olmuştur. Buranın neden sörf dengesini tutturmak için mükemmel bir yer olduğunu anlamak hiç de zor değil: beyaz kumlu sahiller, rahat bir yaşam tarzı ve sörf sezonunda uzunluğu yaklaşık 2 m’yi bulan dalgalar. Bu dalgalar 8 ay boyunca ada kıyılarına vurur (ekim ayından mayıs ayına kadar).

    Sörf sizin işiniz ise, Cloud 9’ın sörf dalgalarını deneyin. Burada en güzel dalgalarla beraber, bütçe dostu konaklama yerleri, restaurant ve barlar bulacaksınız.

    Sörfle ilgilenmiyorsanız bu durum, burayı sevmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Tabii ki daha az kalabalık, daha otantik bir cennet sizin hayalinizdeki tatil yeri ise..

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler