Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sheffield

    Çelik şehir çevresindeki topluluğu da hesaba katarsak, nüfusu yarım milyonu aşan Yorkshire Güney (Kuzey İngiltere) bölgesindeki Sheffield, İngiltere’nin en geniş kentsel alanlarından bir tanesi.

    Genel Bilgiler

    Şehrin endüstriyel tarihi (bununla ilgili bir iki tane makale okursanız, uzun zamandır burada geliştirilen çelik sanayisini ifade ettiğini anlayacaksınız) günümüzde kullanılan yöntemlerin kökenini oluşturuyor.

    Sheffield, ziyaretçilerine sunmak için geniş kapsamlı gezi seçenekleri hazırlama çabasında bir kent. Bir yandan High Street ve Fargate gibi bolca mağazanın bulunduğu büyük, mükemmel alanlarda ya da kapalı pazarlarda alışveriş yapılabilir. Diğer taraftan da Milenyum Sergi Müzesi’nin çağdaş sanat ve tasarımını vitrine çıkaran, şehrin Ruskin koleksiyonu ve tabii ki Ruskin metali, harika kültürel görüntülere sahip.

    Tudor Meydanı civarındaki Crucible Tiyatrosu ise şehrin başka bir kültürel yansıması. Gece hayatı, yoğun öğrenci nüfusu sayesinde (65.000 kadar olduğu söyleniyor) oldukça fazla. Son olarak, sevimli Peace Gardens (park), geniş Winter Garden (sera) ve Botanik Bahçesi, Shieffield’ın yeşil bir şehir olmayı arzuladığını ve bunu başardığını size gösterecek. Şehir dışına çıkmak isterseniz, Peak District Ulusal Parkı’nı keşfederek zaman geçirebilirsiniz.

    Not : Sheffield, uluslararası havayoluyla yapılacak Birleşik Krallık seyahatleri için iyi bir giriş noktası değil. Bunun yerine Birmingham ya da Liverpool yoluyla gitmeyi deneyin.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler