Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Seyahat Etmeyi Sevenleri Mutlu Edecek Hediyeler

    Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi herkes sever ancak bazıları için seyahat sadece bir yerden bir yere gitmek değil, aynı zamanda bir tutkudur. Eğer yakın çevrenizde böyle biri varsa ve ona hediye almanız gerekiyorsa bu önerilere göz atarak kolayca seçim yapabilirsiniz.

    1- Fotoğraf Makinesi

    Gezgin ruhların gittikleri yerlerde gördükleri güzellikleri ve anılarını kaydetmeleri gerekir. Bunun için seyahat etmeyi seven birine alabileceğiniz en iyi hediyelerin başında fotoğraf makinesi ve kamera gelmesi kadar normal bir şey yok. Hediye alacağınız kişi dalış yapmayı seviyorsa, su altında da harika kareler yakalayabileceği bir su altı kamerası alabilirsiniz. Eğer daha maceracı birine hediye seçmeniz gerekiyorsa, drone gibi havadan çekim yapabilen alternatiflere de göz atabilirsiniz.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12535802/640xauto.jpg)

    2- Kabin boyu bavul

    Seyahat ve hediye denince ilk akla gelen alternatiflerden biri de bavul. Özellikle yurt içinde ve dışında sık sık farklı şehirlere yolculuk yapanların en fazla kullandıkları eşyalardan olan bavulların kabin boyu olanlarını uçağın içine de alabilir ve bu sayede çok daha rahat ve kolay bir şekilde yolculuk yapabilirsiniz. Üstelik sadece kabin bagajı ile seyahat eden yolcular daha uygun fiyatlı biletlerden yararlanabiliyorlar. Böylece sevdiğiniz kişiye hediye verirken tasarruf etmesine de yardımcı olabilirsiniz.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12535805/640xauto.jpg)

    3- Powerbank

    Gezgin ruhlar daha fazla enerjiye ihtiyaç duyar! Öyleyse neden arkadaşınıza veya sevdiğinize bir powerbank almıyorsunuz? Son yıllarda akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla daha da önemli hale gelen bu cihazlar sayesinde seyahat ederken cep telefonumuzdan ve bilgisayarımızdan ayrılmamıza gerek kalmadan rahatça seyahat edebiliyoruz. Cihaz seçerken dikkat etmeniz gereken şeylerin başında ise kapasitesinin yüksek olması geliyor. Böylece uzun süren seyahatlerde bile şarj sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12535808/640xauto.jpg)

    4- Boyun Yastığı

    Bazı havayolu firmaları isteyen yolculara seyahat sırasında kullanabilecekleri yastık ve battaniye gibi eşyaları veriyor. Ancak bunların sayısı oldukça sınırlı ve siz isteyene kadar çoktan bitmiş olabilir. Bu konuda işini şansa bırakmak istemeyenler için rahat bir boyun yastığı harika bir hediye olabilir. Fazla yer kaplamayan bu yastıklar el bagajına da rahatlıkla sığacak ve hediye aldığınız arkadaşınız her kullandığında size teşekkür edecek.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12535811/640xauto.jpg)

    5- Selfie Çubuğu

    Bugün neredeyse her köşe başında satılan selfie çubukları da kısa zaman içinde vazgeçilmez parçalarımızdan biri haline geldi. Uçakta, havalimanında, seyahat ettiğiniz şehirde yani kısaca nerede isterseniz çantanızdan selfie çubuğunu çıkarabilir ve başkasına ihtiyacınız olmadan harika kareler yakalayabilirsiniz. Hediye olarak selfie çubuğunu seçerken mümkün olduğunca dayanıklı malzemeden yapılanları tercih etmeye çalışın. Bu sayede yolda karşılaşılabilecek herhangi bir aksilikte kolayca kırılmasının önüne geçebilirsiniz.

    Kaynak: Enuygun.com

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12535814/640xauto.jpg)


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler