Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Savannakhet

    Mekong’da Durgun Bir Kasaba Savannakhet, Laos’un güneybatısında konumlanmış olan durgun bir kasaba.120 bin kişiye ev sahipliği yapan Savannakhet, aynı isimli eyaletin başkenti ve Laos’un ikinci büyük şehri.

    Genel Bilgiler

    Mekong’da Durgun Bir Kasaba

    Savannakhet, Laos’un güneybatısında konumlanmış olan durgun bir kasaba.120 bin kişiye ev sahipliği yapan Savannakhet, aynı isimli eyaletin başkenti ve Laos’un ikinci büyük şehri. Eğer Mekong’da yer alan bu kasabaya yolunuz düşerse, eminiz ki kameranızın hafızası dolup taşacak. Özellikle nehir kenarında izleyeceğiniz gün batımı manzarası tam fotoğraflık bir görüntü oluşturuyor. Sırf bu manzarası bile, insanların burayı neden ziyaret ettiğini gösteriyor.

    Savannakhet sömürge villaların azaldığı ve Budist tapınak ve ibadethanelerinin yanında bulunan yerlerden biri. Tüm bunlar, Mekong Nehri'nin kıyılarında yer alıyor. Şehirde bulunan Ing Hang Stupa’sı, Lao için kutsal bir yer. Ayrıca, şehir içindeki Xayaphoum Tapınağı da görebileceğiniz güzel yerlerden biri. Her ikisi de buraya geldiğinizde kesinlikle görmeniz gereken yerler. Uyarıyoruz, çünkü buraya benzer başka herhangi bir turistik yer ve altyapı bulamayacaksınız. Dinazor Müzesi kesinlikle ilginç bir yer. Ama bunlar dışında gezilecek yerler listesi oldukça kısa. Bu kısmı depresif bir şekilde sonlandırmak niyetinde değiliz.

    Turistler buraya henüz akın etmediği için, yerel halk biraz daha misafirperver gibi görünüyor, tempo biraz daha yavaş ve manzara biraz daha otantik. Gerçeğin bizi ele geçirmesi konusunda dikkatli olmamız gerekiyor, çünkü nehir kenarındaki barlar ve restoranların açıldığını, aynı zamanda şehrin hızla değiştiği duyumunu alıyoruz. Bu kötü bir şey olmayabilir. Buraya geldiğinizde yapacağınız ilk şeylerden biri Turist Bilgilendirme Ofisi'ne uğramak olsun.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler