Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sao Tome Ve Principe

    Egzotik ve Sessiz São Tomé ve Príncipe İki ulus adasından oluşan, büyük olan volkanik São Tomé Adası ve bundan daha küçük olan Príncipe Adası, Orta Afrika'nın batı kıyılarında bulunan iki ada.

    Genel Bilgiler

    Egzotik ve Sessiz São Tomé ve Príncipe

    İki ulus adasından oluşan, büyük olan volkanik São Tomé Adası ve bundan daha küçük olan Príncipe Adası, Orta Afrika'nın batı kıyılarında bulunan iki ada. Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan bu ülke (Büyüklük açısından Lüksemburg ve Mauritius'un hemen altında), yüzlerce yıl boyunca önemli bir şeker üretim kolonisi olarak kullanılmış ve köle ticareti dahil, gemilerin geçiş noktası olmasının yanı sıra Portekiz idaresi altında kalmış.

    Ülke, ancak 1975 yılında bağımsızlığını kazanabilmiş. Genellikle ekoturizm için iyi bir hedef olarak lanse edilse de, kesinlikle başlıca turist duraklarından biri olduğu anlamına gelmiyor. Burada üst düzey 5 yıldızlı tatil köyleri bulabilirsiniz, ama bütün macera bununla bitmiyor.

    Basit olarak ifade edersek; eğer gözlerden uzak plajları seviyorsanız, bazı değişik aktiviteleri keşfetmek istiyorsanız (Gizli şelaleyi bulmak için, 2000 metre yürümek ya da 6,640 feet yükseklikteki Pico de São Tomé boyunca bir gezinti yapmak için Obo Milli Parkı'nda bulunan ormana girmek gibi), kesinlikle doğru yerdesiniz.

    Tüm bunların yanında burada, birkaç insan yapımı gezinti yerleri ve Portekizce konuşan sıcakkanlı insanlarla da karşılaşabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler