Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Santiago De Compostela

    Yıldız Alanında St James Santiago de Compostela, İspanya'nın kuzeybatı kesiminde bulunan bir sahil kenti.

    Genel Bilgiler

    Yıldız Alanında

    St James Santiago de Compostela, İspanya'nın kuzeybatı kesiminde bulunan bir sahil kenti. Burası aynı zamanda Hristiyanlar için oldukça önemli bir yer. Her yıl binlerce Hristiyan, El Camino de Santiago'yu hac için ziyarete geliyor. Fransa'nın çeşitli yerlerinden başlayan bu gezi, Paris'i de içine alarak birkaç hafta sürer. Yılın belirli zamanlarında bu şehri görmeniz gerek.

    Hac zamanı (Temmuz) St James bayramında burada olmalısınız. Bu zamanda, Botafumeiro ya da halk toplandığında, dev bir tütsü, 8 rahiple birlikte çevrilir. Bu çanak, daha da büyük ve hızlı olana kadar bu olay devam eder. Açıkçası bizler daha önce böyle bir şeye şahitlik etmemiştik, kendi gözlerimizle görmemiz şans eseri oldu. Şehrin bu zamanlarında burada inanılmaz bir atmosfer oluşuyor. Birçok hacı, çadırlarda ve uyku tulumları ile birlikte ana meydanda danslar, şarkılar ve dua seansları ile birlikte gecelerini geçiriyor.

    Sizleri uyaralım, İspanyollar öğle uykularını çok severler. O yüzden öğle vaktinde yani 2 ile 5 arasında tüm dükkanlar ve resmi işler duruyor. Barlar ve kafeler 4 ile 8-9 arasında kapalı. O yüzden gününüzü buna göre planlamanız gerekiyor. Tarihi ve dini anlamda dolu olan bu şehirde bir gezi planlayabilirsiniz. Ayrıca sahil boyunca yapacak olduğunuz yürüyüşler ve plajlar sizlere huzur verecek. Okyanusta yüzerek serinlemek ve bunlar olurken İspanyol güneşiyle ısınmak sizlere iyi gelecek.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler