Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    San Salvador

    Yanardağlar ve Sömürge Yapıları El Salvador Orta Amerika'da Honduras ve Guatemala sınırında, Pasifik Okyanusu kıyılarındaki en küçük ülke burası.

    Genel Bilgiler

    Yanardağlar ve Sömürge Yapıları El Salvador

    Orta Amerika'da Honduras ve Guatemala sınırında, Pasifik Okyanusu kıyılarındaki en küçük ülke burası. El Salvador'un başkenti olan San Salvador ise, nüfusu yarım milyonun altında olan (özel şehir), fazla bilinmemesine rağmen oldukça büyük bir şehir.

    San Salvador volkanlarının dibine inşa edilmiş şehir, depreme eğilimli. Temiz ama çok lüks olmayan çehresi ve geniş bulvarlarıyla ilk bakışta çok da planlı bir görüntüye sahip değil gibi duruyor. İlgilenen turistler için bazı görülecek yerler var. Devletin yönetildiği Parlamento Binası, Özgürlük Meydanı ya da Başpiskopos Oscar Romero'nun mezarı ve şehrin katedrali (ülke iç savaştayken inşa edilmiş) bunlardan bazıları.

    Diğer benzer şehirlerde (ve ülkelerde) olduğu gibi burada da dikkati çeken şey dokuma sanatı. Yerli halk oldukça samimi ve cana yakın. Karşıdan karşıya geçerken veya markete bir şey almak için giderken insanların birbirleri ile konuşması burada çok sıradan bir durum. Şehrin dışında gidilebilecek iki yer var: Yanardağlar ve plajlar. (Özgürlük Meydanı'ndan yarım saat mesafede). Yakınlarda ise krater gölleri olan Ilopango ve Coatepeque var. Seçim size kalmış.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler