Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    San Miguel De Allende

    Meksika’daki en şirin şehir bazı yerler insanda, oraya hemen gitme isteği uyandırır.

    Genel Bilgiler

    Sadece çantanızı almak ve gitmek istersiniz, işte San Miguel de Allende de böyle yerlerden biri. Fakat buraya ulaşmak için Leon/Bajio veya Mexico City’e uçmanız, daha sonra da araba sürmeniz veya otobüse binmeniz gerekiyor.

    Buraya gelebilmek için verilen zahmet, şehri daha da özel kılıyor. Bazı insanların, iyi bir hayat yaşamak için neden buraya göç ettiğini anlamak hiç de zor değil. Şehir güzel bir iklime, arkadaş canlısı ve güvenli bir ortama, iyi muhafaza edilmiş 17 ve 18. yüzyıl binalarına ve gösterişli bir gece hayatına sahip. Burada yaşayan yabancılara rağmen, şehir hala otantik bir Meksika şehri diyebiliriz.

    Yabancıların dokunuşu burayı çekici bir yer haline getirdi ve şehir görülecek bir çok yere, yapılacak bir çok aktiviteye sahip. Keyif alabileceğiniz otel ve restaurantlar bulabilirsiniz; burada İngilizce konuşmak çoğu zaman bir dert olmaktan çıkıyor. Mexico City’den 265 km (165 mil) uzaklıkta, dağlık bir arazide olması, kitleleri buradan uzakta tutmaya sebep oluyor. Burası uzun bir tatil yapmak, İspanyolca öğrenmek veya sanat dersleri almak için uygun bir yer.

    Not: San Miguel de Allende, geniş bir ulaşım ağına sahip olmadığı için Meksika seyahatine başlamak için uygun bir yer değil. Bunun yerine Acapulco de Juarez, Hermosillo, Cancún veya Puerto Vallarta’dan yolculuğunuza başlayabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler