Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    San Jose

    Kosta Rika'ya Giriş Bu makalenin sihirli bazı yazılardan olduğunu tahmin ediyoruz.

    Genel Bilgiler

    Kosta Rika'ya Giriş

    Bu makalenin sihirli bazı yazılardan olduğunu tahmin ediyoruz. Şöyle bir şey ki, burası gitmek için çok korkunç bir yer olarak tanımlanıyor ama aslında pek öyle değil. Burada görülecek ve yapılacak çok şey var. Parçada kontrast tonlar kullandığımız için suçluyuz ama bunu sadece haklı olduğumuz zaman yapmaya eğilimli oluyoruz.

    Kosta Rika'nın başkenti olan San Jose için kötüden iyiye geçerken işler birazcık aldatmacalı oluyor. İlk başta bu yüksek şehirdeki uçan yarasalardan başlayalım, bunlar güzel veya çekici değiller. Dağlık arka plan manzarasını kötülemekten ziyade, rastgele karışık beton bloklarla uzanan yeşil alanlar veya sanatsal parlaklıklar şehri güzel yapıyor. Trafik tıkanıklığını, gürültü kirliliğini, tarihi yer eksikliğini ve suç oranlarını da eklersek buraya gitmeden önce bir kez daha düşünmeniz gerektiğini kanıtlamış oluyoruz.

    Şehrin pek de öne çıktığını söyleyemeyiz. Ama hayır, size San Jose'nin antipatikliğinden çok uzaklardaki Kosta Rika'da bulunan milli parklara ve plajlara gitmenizi öneriyoruz. Eğer şehre yolunuz düşerse ve biraz da boş vaktiniz varsa (birkaç günden fazla değil tabii) Teatro Nacional Kosta Rika (Dışarıdan sadece hoş ama içerisi oldukça cezbedici), veya National ve Jade Müzeleri gibi yerleri turlayabilirsiniz. Eğer hediyelik eşya ve yerli mutfağından örnek yemekler için bir yer arıyorsanız Mercado Central sizin yeriniz.

    Not: San Jose, uluslararası turlar için ülkeye girme noktası olarak iyi bir yer.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler