Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    San Diego

    Los Angeles'ın Sıkıştırılmış Hali San Diego ABD-Meksika sınırı yanında ve Kaliforniya Eyaleti'nin ikinci büyük şehri.

    Genel Bilgiler

    Los Angeles'ın Sıkıştırılmış Hali San Diego

    ABD-Meksika sınırı yanında ve Kaliforniya Eyaleti'nin ikinci büyük şehri. Pasifik Okyanusu'na kıyı olan kent, Los Angeles'a yaklaşık 2 saat uzaklıkta yer alıyor. Kaliforniya'yı ziyaret eden turistler Los Angeles, San Francisco ve Las Vegas üçgeninde gezmeyi tercih ederek bu güzel şehri es geçiyor. Biz, bunun adil bir durum olmadığını iddia ediyoruz.

    San Diego'da görmeniz gerekenleri birine sorduğunuzda eminiz ki sizlere plajları, gece hayatı, Sea World Eğlence Parkı ve San Diego Hayvanat Bahçesi'ni söyleyecekler. Ama şunu farketmeniz gerekiyor; San Diego, sizlere sunmuş olduğu bu imkanlar ile adeta sıkıştırılmış bir Los Angeles. Dağların önünde uzanan plajları, şehrin merkezinde bulunan iş binaları, daha az kalabalık ve daha fazla cana yakın insanlarıyla sizleri etkileyecek. Ayrıca See World'den fazlası da var; büyük yeşil alanlara sahip olan neo-klasik İspanyol binaları ve bahçeleri ile hayvanat bahçesinin hemen yanında bulunan Balboa Park. Bu muhteşem park, içerisinde 15 tane müzeyi barındırıyor. Yani kolayca birkaç gününüzü burada harcayabilirsiniz.

    Meksika havasına ve her zaman festival atmosferine sahip olan Eski Şehir Bölgesi'ni de ziyaret edebilirsiniz. Ya da belki de La Jolla etrafındaki sahil alanını... Plajlarıyla, -özellikle Mission Plajı'ndaki tahta iskelesi ile San Diego sizlere sonsuz turistik aktiviteler sunuyor. Daha gece hayatından bile bahsetmedik. Gaslamp Quarter Bölgesi'nde bulunan barları, restoranları ve çeşitli gece kulüplerini de ziyaret etmeyi unutmayın.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler