Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    San Andres Adası

    Yedi rengin denizi Kolombiya ana karasının buraya yakın hiçbir parçası yok.

    Genel Bilgiler

    Nikaragua kıyıları, Kosta Rika ve Panama, bu adaya Kolombiya’dan daha yakın. Oysa Kolombiya’nın en büyük adası olan San Andres, 750 km kuzeybatıda ülkenin geri kalan kısmını, Providencia ve Santa Catalina Adaları’nın büyük bir parçasını oluşturur.

    İnce uzun mercan adası San Andres, kuzeyde kentleşmekte olan bölgesel başkent, 75.000 olan nüfusun %75’ini bünyesinde bulundurur. Şehrin dışında (özünde bir grup vergiden muaf durumdaki popüler otel ve mağaza) ada, kırsal, çok hafif engebeli ve gür bir bitki örtüsüne sahip. Adayı böylesine özel kılan şey; muhteşem denizinde, mavi ve turkuazın 7 farklı tonunu barındırması ve esas önemlisi, deniz yaşamı açısından zengin (köpekbalıkları, yunuslar ve tropik balıkları düşünün) mercan kayalığı ile çevrili olması. Bundan dolayı dalış yapmak için de harika bir yer.

    Adanın karşı konumunda ise Jonny Cay Adası yer alır. Burası da yine, harika plajlarıyla ziyaret edilmesi gereken yerlerden. Bahia Sardina Adası, en az Jonny Cay kadar baş döndürücü. Tatil yerleri başkentte yoğunlaşsa da aslında adaya yayılmış halde bulunur. Bunlardan birçoğu her şey dahil ve genelde yerli turistlerin rağbet gösterdikleri yerler. Fakat burada , 5 yıldızlı otellerden, hostellere ve konuk evlerine kadar istediğiniz herşeyi bulacaksınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler