Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Salento

    Yaşayan Organizma Kolombiya'nın Quindío Bölümü'nde yer alan (Yaklaşık 7,247 nüfuslu) Salento Bölgesi'nin neden bu kadar çok turist çektiğini açıklayacak birkaç iyi neden bulunuyor.

    Genel Bilgiler

    Yaşayan Organizma

    Kolombiya'nın Quindío Bölümü'nde yer alan (Yaklaşık 7,247 nüfuslu) Salento Bölgesi'nin neden bu kadar çok turist çektiğini açıklayacak birkaç iyi neden bulunuyor. Göze çarpan nedenlerden birini; Armenia ve Pereira'nın yakınında bulunan ve kahve üreten bu şehirde yürümeye başladığınız zaman yan yana dizilen renkli koloni binalarını (Paisa mimari tarzında) görünce anlayacaksınız. Fakat bunların çok daha fazlası Kolombiya'da var.

    Salento'yu ayrı bir yere koyan iki şey var. İlk olarak, anlamsızca uzun hurma ağaçları, Cocora Vadisi çevresinde bulunan nefes kesici ve yemyeşil alanlar ile birlikte muhteşem dağların görüntüsü. Calle Real sonunda bulunan Alto de la Cruz manzarası ise nefes kesici. İkinci olarak, gelen turistler burada nasıl yollarını bulmaları gerektiğini bilseler dahi, şehir bir başka turist tuzağına değil de adeta yaşayan bir organizmaya benziyor.

    Salento, özünde esnaf, alabalık çiftçileri ve kahve üreticilerinden oluşan bir topluluk. Bulut ormanları boyunca yürüyüş, at sürme, kahve çiftlikleri gezileri, el sanatları alışverişi ve kahve içmek. Salento'da yapılacak çok şey var.

    Not: Salento'nun uluslararası bağlantıları iyi olmadığı için Kolombiya gezileri için yeterli bir giriş noktası değil. Bunun yerine Medellin'i deneyin.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler