Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sakhalin

    El Değmemiş Doğal Güzellik Sakhalin, Rusya'nın Kuzey Pasifik üzerindeki en büyük adasıdır.

    Genel Bilgiler

    El Değmemiş Doğal Güzellik

    Sakhalin, Rusya'nın Kuzey Pasifik üzerindeki en büyük adasıdır. Bazı yerler için turistleri iyi karşıladıklarını söyleyemeyiz. Mesela burada turistlere karşı pek misafirperver olunduğu söylenemez. Burada turizm altyapısı çoğunlukla eksiktir.

    Devlet, 2013 yılına kadar buraya yapılan ziyaretlerle ilgili sert bir tavır sergiliyordu ve turist çekmek için herhangi bir pazarlama politikası içinde değillerdi. Diğer bir yönden, Sakhalin'de doğal kaynak sektörleri gelişmiştir. Bu sebepten, buraya iş için gelenlere yönelik birçok iyi otel bulunuyor.

    Peki turistler buraya neden gelmeli? Buraya gelmeniz için birçok sebep var. Sakhalin, Japonya ve Rusya'nın yönetimi altındaydı.(2. Dünya Savaşı'ndan sonra Sovyetler bu bölgeyi Japonya'nın elinden almıştır.) Bu yüzden Sakhalin'de tarihin izlerini rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca bu adada İngilizce konuşabilen birine rastlamanız da oldukça zor.

    Lenin Heykeli hala meydanın ortasında dikili duruyor, görünen o ki burada hala Sovyet Birliği etkisi var. Muhtemelen Sakhalin'deki en iyi şey, el değmemiş doğal güzellikler. Gür ormanları, ayılara ve tilkilere ev sahipliği yapar. (Ayrıca Sovyet Bölgesi üzerindeki kuş çeşitliliğinin % 43'ü bu bölgede yaşar) Tunaicha Gölü, sarkıtlar ve dikitlerle kaplı mağaralarıyla Waida Dağı gibi mücevherlere de bir göz atmak isteyebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler