Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Saipan

    Seçimini yap: Plajlar ya da 2.

    Genel Bilgiler

    Dünya Savaşı tarihi Saipan, Guam'ın çevresinde yer alan Kuzey Mariana Adaları'ndan, Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı olmayan en büyük adadır. Saipan yönetimsel olarak, Kuzey Mariana Volkanik Adası'nın başkentini ve yönetim merkezini oluşturur.

    Ada, yaklaşık olarak 14 mil uzunluğunda ve 5 mil genişliğinde. Turistler buraya genellikle mükemmel, doğal plajlar için gelirler. Küçük bir kısmı da, buradaki askeri geçmişi keşif için gelir. Burası, 2. Dünya Savaşı'nda, Amerika ve Japonya arasındaki en büyük çatışmalardan birine ev sahipliği yapmıştır.

    Banzaii Uçurumu ve Suicide Uçurumu (İntihar Uçurumu) gibi Japon sığınakları, buradaki tarihin kanıtlarıdır. Saipan Adası, 20. yüzyılın sonlarına doğru Japon turistlerin akınına uğradı, fakat ondan sonra buraya gelenlerin sayısı düşüşe geçti ve daha az sayıdaki Çinli ve Koreli turistlerle yer değiştirdi. Yine de güney ve batıdaki mükemmel plajlar ve kuzeydeki engebeli kıyı şeridi, bölgedeki en çekici yer olmasa bile burayı mükemmel bir plaj tatili yeri haline getiriyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler