Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Saint Lucia

    Cennet (Sıkıcı Olmayan Türden) Saint Lucia, Martinique-St Vincent ve Grenadines - Barbados üçgeni arasında kalan bir Karayip Adası.

    Genel Bilgiler

    Cennet (Sıkıcı Olmayan Türden)

    Saint Lucia, Martinique-St Vincent ve Grenadines - Barbados üçgeni arasında kalan bir Karayip Adası. Saint Lucia, sahillerinde ormanların hızlıca çoğaldığı bir volkanik ada. En mükemmel yerlerden birisi ise, iki tane volkanik girişi olan, adanın güneybatısındaki Piton Tepesi'. Buralar UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alıyor.

    Burası Karayip'lerin hiçbir yerinde bulamayacağınız muhteşem bir doğallığa sahip. Şu an Saint Lucia'yı tanıtmaya diğer seyahat rehberlerinin yapacağı şekilde başlamadığımızı fark ettik. Sonuçta burası balayına gelen insanların cenneti. Saint Lucia'da plajlar ve barlar doğal güzelliklerinden dolayı ikinci planda kalıyor.

    Burası gerçekten çok yönlü bir tatil yeri. Piton Tepesi'nde bulunan Sülfür Baharı Parkı (volkandan dolayı oluşan), Yağmur ormanlarına yürüyüş, tüple dalış bu adadaki aktivitelerden sadece birkaçı. Macera içeren tatiller burada. Söylemediğimiz bir şey ise, burada bir aktivite yaptıktan sonraki gün eminiz ki mükemmel plajlarda (örneğin Anse Mamin Plajı), tatil yerlerinde veya jakuzide kokteylinizi yudumlarken dinleneceksiniz. Bu cennet hiç sıkıcı değil.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler