Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Saint Barthelemy

    Hollywood ünlüleri adası Saint Barthélemy Fransa’nın denizaşırı topraklarında Batı Hint Adaları içinde genellikle sevildiği için, adı "Aziz Barts" olarak kısaltılmış, çok büyük olmayan bir ada.

    Genel Bilgiler

    Aslında 25 km2 ya da 10 mil2 alanı ile bu güzel yerin, bölgedeki en küçük adalardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bununla birlikte hemen yanındaki bir volkanik adanın neredeyse iki katı büyüklüğünde.

    Aziz Barts, Karayiplerde Hollywood ünlülerinin tatil yaptığı yer olarak bilinir. B sınıfı ünlülerden değil, kesinlikle gösteri dünyasının en büyük isimlerinden bahsediyoruz. Bu durum, adaya benzersizlik hissi veriyor ve haliyle fiyatlar da yükseliyor. Halktan kişiler, bütçe sınırını aşacağı konusunda haksız sayılmazlar. Ünlüler ise gözlerden uzak olmak için genellikle lüks villalarda ve yatlarda kalma niyetindeler. Eğer ünlüler sizi korkutmazsa, Aziz Barts sizin için mükemmel bir tatil yeri olacak.

    Kumsalların kalitesi ile ilgili ikna edici bir şeyler duymaya ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Plajlara serbestçe girilebilir. Başkent Gustavia’da, ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceksiniz(restaurant, mağaza, bar ve gece kulüpleri). Adadaki tatil köylerinde çok sayıda spor aktivitesi organize edilebilir. Ayrıca bazı özel villalarda kalabilirsiniz, şaşırtıcı derecede makul olanlar da var.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler