Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sacramento

    Kaliforniya'nın başkenti Sacramento açıkça turist çeken yerler arasında değil.

    Genel Bilgiler

    Kaliforniya eyalet olarak ziyaretçilere daha çok şey teklif ediyor. Böyle bir kentin, tahmin edildiği gibi odak noktasının büyük bir payı edindiği başarısızlıklar. Yine de Sacramento, bir kaç gün kaçıp uzaklaşarak eğlenebileceğiniz ve kaldığınız süre zarfında gezilecek yerler bulabileceğiniz bir şehir. Sacramento, Kaliforniya Eyaleti'nin baş şehirlerinden. Bu da demektir ki, zengin bir tarihi var.

    Şehirdeki en sevdiğimiz kısım, Sacramento Nehri boyunca uzanan Eski Sacramento. Buradaki atmosfer, eski batının öncülerinin bulunduğu kaldırım boyunca ayakta durmuş ahşap cepheler ile tarihi binalardan oluşuyor. Barlara, marketlere ve diğer hediyelik eşya dükkanlarına ev sahipliği yapan bu şehir de, ayrıca Kaliforniya Eyaleti Demiryolları Müzesi'ni bulacaksınız.

    Sutter's Fort da, sadece birkaç blok ötede Eyalet Kongre Binası ve parkları da kesinlikle görülecek yerler arasında olacaktır. Burası Johann August Sutter tarafından 1840'larda kurulan batıdaki ilk karakoldu. Mükemmel müzeleri (oldukça fazla önerilen Crocker Sanat Müzesi) ve bir hayvanat bahçesi de var. Eğer hala buralarda iseniz, kalış sürenizi ertesi sabaha kadar ertelemeniz gerekecek. Çünkü şehir merkezindeki gece hayatı ve şehrin geri kalanı oldukça hareketli oluyor.

    Not: Sacremento, ABD seyahatiniz için iyi bir giriş noktası olabilir.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler