Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Recife

    Yarı Sömürge Yarı Hipermodern Sahil Şehri Recife, Brezilya'nın kuzeydoğusunda bulunan bir kıyı kenti ve Pernambuco eyaletinin başkenti.

    Genel Bilgiler

    Yarı Sömürge Yarı Hipermodern Sahil Şehri

    Recife, Brezilya'nın kuzeydoğusunda bulunan bir kıyı kenti ve Pernambuco eyaletinin başkenti. Şehir, Hollanda ve Portekiz sömürge geçmişi, çoğunlukla renkli eski şehri (Recife Antigo) ile bilinen, hareketli kültürel yaşamı, plaj önlerindeki mercan resifleriyle ve Atlantik kıyısında yükselen gökdelenlerin modern şehir görüntüsüyle tanınıyor. Eski şehir ile hareketli kültürel yaşamın birleşimi, burayı ziyaret için ilginç bir yer yapıyor.

    Recife, karşılıklı dağılmış birkaç adadan oluşuyor ve bunlardan birinde Recife Antigo bulunuyor. Eski şehrin kalbinde Atlantik Okyanusu'na bakan Marco Zero Meydanı var ve burası renkli tarihi binalar ile kaplı. Buranın yakınlarında Amerika'daki en eski yerlerden biri olan Kahal Zur Israel Sinagogu var. Adadan güney rotasına doğru ayrıldığınızda çok geçmeden Recife Şehir Müzesi'ne ev sahipliği yapan Forte das Cinco Pontas'a varırsınız.

    Plajlara gelince; Boa Viagem Plajı ilgi odağı. Bu plaj ülkedeki, belki de dünyadaki en bilinen halk plajı. Bu plaj, karşılarında yeşil sularıyla çok uzun (8 km), geniş, beyaz kumlu, barlar ve restaurantlarla kaplı bir plaj. Söylememize gerek yok, her yıl düzenlenen Recife Karnavalı, buraya 1.5 milyondan fazla insanı çekiyor ve bu kesinlikle çok heyecan verici.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler