Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Rarotonga

    Cennete Hoşgeldiniz Eğer Cook Adaları'nı ziyaret ediyorsanız, muhtemelen zamanınızı Rarotonga ya da Aitutaki'de geçireceksiniz.

    Genel Bilgiler

    Cennete Hoşgeldiniz

    Eğer Cook Adaları'nı ziyaret ediyorsanız, muhtemelen zamanınızı Rarotonga ya da Aitutaki'de geçireceksiniz. Bu ada günlük düzenlenen uçuşlarla Auckland'a bağlı. (Adanın güneybatısına yaklaşık 3,000 km uzaklıkta.) Bu da Cook Adaları'nı tatil yapmak için kolay bir nokta haline getiriyor. Turkuaz lagün kıyılarına sahip olan bu şehrin fotoğrafına bakmak, turistleri buraya getiren şeyin ne olduğunu açıklıyor.

    Sahiller palmiye ağaçlarıyla kaplı ve kum o kadar beyaz ki sanki çamaşır suyuyla temizlenmiş gibi. Mercan kayalıklar ve etkileyici dağlıklar kalın bitki örtüsü ve özünde bulunan volkanlarla kaplı. Dalmayı, şnorkelle yüzmeyi ya da yürüyüşü seven bir kişi için bunun ne kadar eğlenceli olduğunu hayal edebilirsiniz. Ana şehir Avarua ancak anayol (Ara Tapu) üzerinde taşıtınızla seyrederken manzaranız aşağı yukarı aynı kalacaktır. Birkaç dakika sonra başka bir dinlenme yeri ile karşılaşacak, yol boyunca olan atmosferden farklı olarak burasının atmosferi sizi dinlendirecektir.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler