Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Raja Ampat

    Muhtemelen internette veya tur dergilerinde bulabilecekleriniz bu adalar hakkında bilgi edindiğiniz anlamına gelmez.

    Genel Bilgiler

    Dergiler size bu adadaki en iyi aktivitenin beşinci biranız ve yapacaklarınızın gezgin arkadaşınızla olması gerektiğini söylemez. Bir seyahat kitabının kurallarını çoktan bozduk ama biz sadece bildiklerimizi söylüyoruz. Sadece söylediklerimizi kimseye söylemeyin shh!

    Raja Ampat'da, Endonezya'nın Batı Papua Bölgesi'ndeki Sorong açıklarında bulunan 4 ada (Waigeo, Salawati, Batanta ve Misool) ve onları çevreleyen irili ufaklı 1,500 ada ve adacık bulunmakta. Ek olarak bu dört ada, Bali Bölgesi'nin yarısı büyüklüğünde. Şunu söylemeliyiz ki, buradaki yerel halk ve turistler, çok sık ağaçlı ve uzun vahşi ormanların cennetten bir parça olduğunun farkında değil.

    Görülmesi gereken en önemli yerlerden biri olan Touted, deniz canlıları arasındaki biyo-çeşitliliği, mercan resiflerinin mükemmel saydamlığı ile; belki de dünya üzerindeki en iyi dalış yapabileceğiniz noktalardan biridir. Raja Ambat, elbette sadece dalgıçlara yönelik değil. Eğer tenha kumsalları, ıssız adaları keşfetmek, kuşları izlemek, temiz kristal sularda yüzmek, mağaraları keşfetmek vb. size göreyse, buraya bayılacaksınız! Raja Ampat'a ulaşmak için, öncelikle Jakarta'dan Sorong'a uçmalısınız, daha sonra ise feribot'la Raja Ampat'a giriş yapabilirsiniz. İsterseniz Ambon üzerinden de giriş yapabilirsiniz ama biz o rotaya pek aşina değiliz. Konaklama konusunda tatil köylerini yada pansiyonları tercih edebilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler