Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Pulau Redang

    Huzur dolu bir bölgenin size sunduğu her şeyi bildiğinizi ve geriye herhangi bir sürpriz kalmadığını düşünün.

    Genel Bilgiler

    Bir gün, bir arkadaşınızla kahve içmek için oturuyorsunuz ve size “Haftaya Pulau Redang’a gideceğim” diyor. "Efendim? Neresi?" Buranın varlığından haberdar olmamızla beraber Pulau Redang'ı ziyaret ettik ve bulduğumuz şey kesinlikle bizi hayal kırıklığına uğratmadı.

    Redang Adası, Malezya’nın kuzeydoğu yarımadasındaki Terengganu Irmağı’nın kıyısında yer alır. Terengganu Deniz Parkı’na ve kısa bir sure önce kendi havaalanına (RDN) kavuşmasıyla beraber kutsanan bu şehir, üst sınıf müşterilere hitap ediyor.

    Dibi görünen denizleri, geniş sahilleri ve zengin deniz yaşamıyla ünlü. Ayrıca burası, Malezya’nın batı sahillerindeki en güzel ada olma ününü kazanmış. Dürüst olmak gerekirse buraya geldiğinizde otelinizde tembellik yapmak veya yakınlardaki birkaç mercan resifini görmek dışında pek bir şey yapmayı beklemeyin.

    Adayla ilgili içinde “sahil”, “şnorkel” veya “dalış” kelimeleri geçmeyen bir gezi yazısı bulursanız bize de haber verin, çünkü böyle bir yazı bulamayacaksınız. Burada en fazla, ormana trekking yapmaya gidebilirsiniz fakat onun dışında ulaşım sınırlı ve görülecek turistik bir yapı bulunmuyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler