Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Puerto Vallarta

    Pasifik’in incisi bir anlığına hayalinizdeki tatil yerinin sarı kumlu plajlar, yıl boyunca yüzülebilen deniz, en iyi oteller, mükemmel restoranlar ve anlaşabileceğiniz diğer tatilcilerin bir karışımı olduğunu düşünelim.

    Genel Bilgiler

    Kim böyle bir yerde tatil yapmak istemez ki? Diyelim ki, sadece havuz kenarında veya sahilde şezlongunuzda uzanmak istemiyorsunuz, aynı zamanda tatilinizin etnik bir yanının da olmasını istiyorsunuz.

    Bu durumda Meksika’nın Jalisco Eyaleti'nde bulunan Puerto Vallarta, kazandığınız parayı harcamak için mükemmel bir yer. Banderas Körfezi ve onun arkasında uzanan sahil yolu Malecón kesinlikle mükemmel bir ikili.

    Turistlerin büyük bir kısmı, zamanının çoğunu burada değişik şekillerde harcıyor. Gün boyunca bulvarda dolaşabilir, yüzebilir veya elinizde Corona’nız ile güneşlenebilirsiniz. Akşam ise, canlı müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde yemek yemek veya eğlenmek için, birçok güzel gece kulübü ve bar sizi bekliyor olacak (şehrin en güzel mekanlarının da burada bulunduğunu hatırlatmak isteriz). Ayrıca bütün oteller de bu bölgede bulunduğundan eğlenceyi kaçırmayacağınızı garanti ederiz.

    Puerto Vallarta için her şey burada bitmiyor. Eğer etnik Meksika havasını solumak isterseniz, güneydeki Cuale Nehri’nin karşı tarafında yer alan Zona Romantica’ya (Old Town) gidebilirsiniz. Burada gerçek Meksika’yı göreceksiniz: daha küçük, tepelik bir Meksika sahil kasabası. Burada, diğerlerinin onları nasıl gördüğünü umursamadan eğlenen insanlar göreceksiniz. Ne demek istediğimizi anladınız.

    Not: Puerto Vallarta, gelişmiş uluslararası bağlantısı ile Meksika tatiline başlamak için uygun bir nokta.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler