Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Providenciales

    Dünyanın En Güzel Sahillerinden Providenciales Dominik Cumhuriyeti ve Haiti’nin kuzeyinde yer alan, Antiller’e ait Turks ve Caicos Adaları’nda bulunan Providenciales en yüksek nüfuslu ada.

    Genel Bilgiler

    Dünyanın En Güzel Sahillerinden Providenciales

    Dominik Cumhuriyeti ve Haiti’nin kuzeyinde yer alan, Antiller’e ait Turks ve Caicos Adaları’nda bulunan Providenciales en yüksek nüfuslu ada. New York, Miami ve Atlanta gibi yerlerden direkt uçuşların bulunduğu, kendine ait uluslararası havaalanı ile Providenciales, turizm alanında gelişmiş olmasının yanı sıra ülkedeki en yüksek turist nüfusuna sahip.

    Providenciales, tüm konularda mükemmelleşmiş tropik adalardan bir tanesi. Bu mükemmellikler; tatil köyleri ve sahiller. Buranın sahilleri dünyanın en iyileri arasında. Grace Koyu'nun yumuşak beyaz kumlarına ve turkuaz sularına bir göz atın. Eğer 5 yıldızlı tatil köyünüzden biraz olsun dışarı çıkıp etrafı keşfetmek isterseniz Leeward Sahili (Grace Koyu’nun kuzeydoğusunda) gibi daha sakin örnekler bulabilirsiniz.

    Bu adada göz atılması gereken birçok mükemmel sahil bulunuyor. Burada sahillerin dışında, gezebileceğiniz birkaç doğal rezerv de bulabilirsiniz. Ama tahminimizce buradaki günleriniz daha çok; uyan, sahile git, su sporları yap, golf oyna, tekrar sahile git, ye, iç, uyu şeklinde olacak. Eğer mükemmel tatil anlayışınız bu yöndeyse (ki bizimki öyle), yolunuz bir kere buraya düşmeli.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler