Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Porto Bölgesi

    “Porto Çalışır, Braga Dua Eder, Coimbra Okur ve Lizbon Parayı Alır.” Porto Vilayeti’ni oluşturan milletlerin özelliklerini bu şekilde ifade etmek doğru ve adil olur diye düşündük.

    Genel Bilgiler

    “Porto Çalışır, Braga Dua Eder, Coimbra Okur ve Lizbon Parayı Alır.”

    Porto Vilayeti’ni oluşturan milletlerin özelliklerini bu şekilde ifade etmek doğru ve adil olur diye düşündük. Evet doğru tahmin, burası her zaman lezzetli bir kıvamda olan (bazen kuru/yarı-kuru) kuvvetlendirilmiş şarabın doğduğu yer. Douro Vadisi'nin dik yamaçlar arasındaki üzüm bağlarında yetişiyor ve günümüzde hala kullanılabiliyorlar.

    Yol kenarındaki taşlı patikanın zirvesindeki muhteşem manzara, sizi tatmin edecek. Buralarda yol, ara sıra daralsa da arabayla seyahat etmek için güzel yerler. Liman seviyorsanız (ya da sevmeseniz bile daha burayı görmediniz) burası, gidip yerinde görmeye değer bir yer. Lezzetli yumuşak lokumları tanıyıp biraz atıştırmalık satın alın, aklınızda bulunsun, o aldıklarınızla uçağa sığabiliyor olmanız gerek. Lokasyon olarak, Portekiz’in kuzey batısında yer alan Porto Vilayeti, İspanya sınırının (kıyı kenarında) yaklaşık olarak 100 kilometre güneyinde bulunuyor.

    Porto Bölgesi, ziyaret etmeye değer ve çokça tavsiye edilir. Hem turistler hem de yerliler için kesinlikle bir çalışma bölgesi olan Porto Vilayeti, çok engebeli ve eğimli yapısı ile hareketliliği sağladığı için, sağlığınız için de uygun bir yer. Eğer bu sizi korkuttuysa, daha aşağılarda kalın ve baş döndürücü Douro Nehri kıyısının tadını çıkarın. Porto'ya yakınsanız önereceğimiz süper turistik şey: teleferiğe binin ve Portekiz'in ikinci büyük şehrinin size olağanüstü bakışını ve manzarasını değerlendirin.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler