Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Portland

    Büyük şehir yaşamı, küçük şehir atmosferi gezdiğin yerlere ve havanın durumuna bağlı olarak Portland, çok farklı görünümlerde olabilir.

    Genel Bilgiler

    Arka planda, dağlık araziler uzansa da birçok manzaradan şehir düz görünür. Birçok yerde farklı şekillerin bulunduğunu, belli belirsiz bir yer olduğunu söyleyebiliriz.

    Aktif stratovolkan özellikli, Hood Dağı'nın beyaz tepesinde, Portland'ı izlerken, belli belirsiz sözcüğü aklınıza gelen ilk sözcük olmayacak. Portland, Amerika Birleşik Devletleri'nin batısındaki Oregon'un en büyük şehri. Şehir, Willamette ve Kolombiya Nehirleri'nin birleştiği noktada kurulu ve Seattle'ın güneyinden 225 km boyunca uzanır.

    Burası birçok turist için, rahat bir ortamın olduğu ve yavaş bir tempoda turistik turların düzenlendiği şehirdir. Bunun nedenlerinden en önemlisi, buranın küçük bir şehir olmasından kaynaklı. İnsanlarının nasıl arkadaş canlısı, şehrin nasıl yürünebilir ve aşikar bir şekilde evrensel açık hava düşkünlüğünü gördükten sonra, neden bu kadar etkili olduğunu anlıyoruz.

    Eski şehrin tarihi mahallesinden keşfetmeye başlayabilirsiniz. Bu bölgedeki kırmızı tuğlalı binaları gördükten sonra, kendinizi Avrupa'daymış gibi hissedeceksiniz. Burası ayrıca şehrin, gece hayatının merkezi. Şehir merkezi birkaç park ve ilginç müzeye ev sahipliği yapar.

    Hawthorn Sokağı gibi başka ilginç yerlerde bulunur. Bu sokağın barları, kafeleri ve dükkanları görmeye değer. Cumartesi ya da pazar günü Portland'daysanız, el sanatları için Portland Cumartesi Çarşısı'na ya da dünyanın en iyi çiftçi pazarlarından olan Portland Çiftçi Pazarı'na gidin.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler